niedziela, 2 czerwca 2013

13.

chleb namoczony w mleku z wiórkami kokosowymi i bananem, podane z ricottą, masłem orzechowym, dżemem wiśniowym posypane kakao

7 komentarzy:

  1. nigdy czegoś takiego nie jadłam :D nie wiem, czy by mi posmakowało, aczkolwiek dobrałaś pyszne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  2. chleb w mleku ? moje danie z dzieciństwa, uwielbiałam właśnie zajadać z cynamonem, jest pycha !!
    z ricottą pewnie jeszcze smaczniejsze <3
    miłego dnia ;*

    OdpowiedzUsuń
  3. Smak mojego dzieciństwa!:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale to świetnie wygląda! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. ja też w dzieciństwie jadłam taki chleb, ale w zdecydowanie uboższej wersji - tylko z mlekiem. :D

    OdpowiedzUsuń
  6. A ja nigdy tak nie jadłam :D Ale wygląda bardzo smakowicie! Będę musiała wykorzystać czerstwe pieczywo, będę wiedziała co spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  7. wygląda prawie jak owsianka :D

    OdpowiedzUsuń