sobota, 8 czerwca 2013

15.

bananowo-owsiane gofry z ricotty z masłem orzechowym i domową marmoladą jabłkową, posypane prażonymi wiórkami kokosowymi, sezamem i migdałami

Jedne z lepszych jakie udało mi się zrobić :D

9 komentarzy:

  1. gofry z ricotty *-* boskie !! z masłem orzechowym na pewno pycha !! i ta marmolada, domowa <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Porywam jednego!

    OdpowiedzUsuń
  3. z pewnością są pyszne! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Gofry, uwielbiam je! Pysznie podane :)

    OdpowiedzUsuń
  5. domowa marmolada, i już nie musisz mówić nic dalej ;p

    OdpowiedzUsuń
  6. do tych gofrów nikt nie musiałby mnie przekonywać, znam ich wspaniały smak od dawna. :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Goferyy! Zjadłoby się :) Pysznie musiały smakować.

    OdpowiedzUsuń
  8. Nie dziwię się wcale, że to jedne z lepszych! :D

    OdpowiedzUsuń
  9. mniam ale to pieknie wygląda :)
    pozdrawiam i zapraszam :)
    http://www.pierwiasteksmaku.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń