niedziela, 23 czerwca 2013

23.


odsmażane na maśle pełnoziarniste naleśniki z dżemem wiśniowym, powidłami, masłem orzechowym z orzechów włoskich, twarożkiem z miodem i truskawkami, podane z sosem z owoców leśnych i płatkami migdałów

Napakowałam do nich wszystko, co znalazłam z lodówce i w sklepie u rodziców :D haha teraz zajadam, idę się uszykować i uciekam na zawody lekkoatletyczne!

10 komentarzy:

  1. Takie wypakowane najsmaczniejsze ;D

    OdpowiedzUsuń
  2. takie napakowane naleśniki wychodzą najpyszniej ;) chyba dziś zrobię na słodko, co tam że już wczoraj były, ale wytrawne - uwielbiam naleśniki ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam takie wypakowane po brzegi naleśniory ^^

    OdpowiedzUsuń
  4. Ahh takie wypakowane i do tego odsmażane sa najlepsze :D Narobiłaś mi ochoty na naleśniki.

    OdpowiedzUsuń
  5. Haha, rzeczywiście bogato nadziane :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale wypakowane naleśnikory :D szaaał

    OdpowiedzUsuń
  7. Najlepsze<3!
    Z chęcią wpadnę na taakie!

    OdpowiedzUsuń