poniedziałek, 20 maja 2013

6.

cynamonowo-jabłkowe ricotta hotcakes przełożone dżemem wiśniowym podane z jogurtem straciatella(jog.nat.+gorzka czeko+miód), miodem i pomarańczą

7 komentarzy:

  1. Mmm, jak tylko dorwę ricottę, to robię :)

    OdpowiedzUsuń
  2. jakie grubaśne :D jak to robisz, że takie wychodzą ?:p

    OdpowiedzUsuń
  3. pysznie! uwielbiam dżemy więc chętnie bym się skusiła ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. cynamon, jabłko i ricotta w formie placuszków ? genialne !! <3 mniam !

    OdpowiedzUsuń
  5. Myślałam, że to marchewkowe. Miłe zaskoczenie:)

    Wyszły Ci cudownie grubaśne :D

    OdpowiedzUsuń
  6. ahh uwielbiam ricottę! musiało być pyszne! :)

    OdpowiedzUsuń