poniedziałek, 3 marca 2014

220. Kanapki na milion sposobów

kanapki* z masłem, brokułem i jajkiem/masłem, brokułem i pomidorem/masłem, pomidorem i koncentratem pomidorowym/ricottą i domowym dżemem wiśniowym/ricottą i domowym masłem orzechowym z orzechów włoskich/ricottą, bananem i kakao/ricottą, masłem orzechowym i dżemem/ricottą i kepuczem/ricottą, serem żółtym i dżemem; gorzkie kakao

*bułka grahamka pokrojone na cieniutkie kromeczki

Taaak :D hahaha Kocham takie kanapeczki :D Jest w czym wybierać :D

9 komentarzy:

  1. i niech ktoś powie, że kanapki są nudne i niezdrowe!
    ser żołty i dżemor? :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. tak, pyszne :D jeszcze uwielbiam ser żółty z kepuczem i nutellą, mniam :D

      Usuń
    2. ser żółty z dżemorem pycha! potwierdzam :P

      Usuń
    3. To takie połączenie jak jedzą Włosi (w szczególności w Toskanii) :) ser żółty + miód lub dżem :D

      Usuń
  2. Takie kanapki to jest coś ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam taki misz-masz :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Hohoho, jaki super miks. Sama bym zjadła takie kanapeczki! :)

    OdpowiedzUsuń