domowa pełnoziarnista bułka serowo-czosnkowa z masłem, sałatą, pomidorem, buraczkami, rzodkiewkami i sosem pomidorowo-musztardowym
Wczoraj upiekłam pyszne buły, przepis jeszcze trochę dopracuje i będzie pycha :D
Wczoraj również ukręciłam najpyszniejsze masło orzechowe z orzechów włoskich. Użyłam 1360gramów orzechów :D W słoiku widnieje jeszcze nie całe masło :D Resztę podaruje chłopakowi :D
Ile razy przepuściłaś przez maszynke to masło ze wyszło Ci takie gładkie? I mam nadzieję ze jak już przepis dopracujesz to wrzucisz na bloga ;D
OdpowiedzUsuń3 razy przez maszynkę do mięsa, a później malakser ;) Jasne, ze wrzucę :D
UsuńNo masło pierwsza klasa :D
OdpowiedzUsuńBuły też Ci świetnie wyszły!
Jejku! Skąd tyle orzechów wzięłaś? :D
OdpowiedzUsuńMam na ogrodzie dwa duże drzewa orzechowe i mnóstwo orzechów na strychu ze starych zbiorów :D
Usuńczekam na przepis na te bułeczki!
OdpowiedzUsuńserowe kocham! :D
Domowe pieczywo to jest to ! Te twoje wypakowane buli sa genialne <3
OdpowiedzUsuń