wtorek, 11 lutego 2014

201. Makarą i jagody.

spaghetti z solą, siekanymi migdałami, jogurtem naturalnym i jeszcze większą ilością dżemu jagodowego

Kocham jagody <3 A wczoraj z K. sobie gofrowaliśmy :D
gofry z masłem, domowym masłem orzechowym z włoskich, miodem gryczanym i mandarynki

7 komentarzy:

  1. Gofrowanie z drugą osobą to sama przyjemność! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ile gofrów ! :D
    A ja jeszcze nigdy nie jadłam spaghetti na słodko :o

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. 12 XD musisz koniecznie sprobowac! :D

      Usuń
  3. Z dżemem nie jadłam, ale takie świeże ( w ostateczności mrożone ) jagody rozgniecione z jogurtem, ommm chcę lato! <3 :D

    OdpowiedzUsuń
  4. O mniam <3 zazdroszcze gofrów :) !

    OdpowiedzUsuń