poniedziałek, 14 lipca 2014

349. Kluski? Nibykluski!

kakaowe kluski owsiane smażone na maśle i miodzie z morelami, wiórkami kokosowymi, cynamonem i gałką muszkatołową z tahini

Kluski były z początku, ale trochę przedłużyłam ich żywot na wodzie i się z lekka rozgotowały :D

5 komentarzy:

  1. No faktycznie jak kluski to nie wygląda, ale sądząc po opisie i smaków jakie połączyłaś musiało być pyszne! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. hehe, czasem się tak zdarza :D
    ale na pewno było pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. i tak na pewno były pyyyyyszne :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Nauczka na przyszłość :) Dla mnie bomba ♥

    OdpowiedzUsuń
  5. Wyglądają smacznie i pewnie takie były :D

    OdpowiedzUsuń