piątek, 31 stycznia 2014

190.

naleśniki z nadzieniem orzechowym* i karmelizowanymi mandarynkami

*ricotta+mascarpone+masło orzechowe

9 komentarzy:

  1. jutro na śniadanie robię naleśniki! ;D <3

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. swoje smażysz na maśle czy oleju?

      Usuń
    2. na oleju rzepakowym/kokosowym ;) na maśle robię omlety :D

      Usuń
  2. Jeju! *.* Świetnie się prezentują ;D

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetnie wyglądają ! Aż się człowiek zaślini ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale mega pysznie wyglądają! Te dodatki... miodzio!:)

    OdpowiedzUsuń
  5. o jacie takie naleśniki ^^
    pychota :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Sama robiłaś takie karmelizowane mandarynki? Zdradzisz sekret? :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. sama :D nie mam zwyczaju używania gotowcow ;p mandarynki obrac z błonek. Na patelni rozgrzać 1-2 łyżki cukru. Poczekac az sie rozpusci. Dodac troche masła. Po chwili wrzucic mandarynki. Smazyc około 5 minut ;)

      Usuń