wtorek, 4 listopada 2014

461. Domowa bagietka.

domowa żytnio-pszenna bagietka z suszonymi pomidorami z masłem, szpinakiem, pieczonym filetem z kurczaka i sosem pomidorowym

12 komentarzy:

  1. ta bagietka wygląda jak ze sklepu, albo i lepiej :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Narobiłaś mi ochoty na taką bogatą bagietę! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jaka piękna... PROSZĘ O PRZEPIS ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Piekłam rogale, chleby, bułki ale bagietki u mnie jeszcze nie było ;p Dawaj mi tu szybciutko przepis na tą idealna bagietkę :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Robisz najlepsze kompozycje kanapkowe, serio! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale napakowana! Chciałabym widzieć, jak ją próbowałaś ugryźć. ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Musiała smakować obłędnie ! :D dodatek szpinaku i suszonych pomidorów !!! mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Tyle pysznosci na jednym talerzu w dodatku w jednej bulce :D !

    OdpowiedzUsuń
  9. o rany ! ukłony dla Ciebie! *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. znakomite połączenie! pycha :)

    OdpowiedzUsuń