niedziela, 4 stycznia 2015

521. Kremowy karob.

 karobowy krem z kaszy jaglanej podany z musem z kaki, orzechami brazylijskimi, porzeczką w syropie i czekoladą z karmelizowanymi migdałami

Odwieczny problem- które zdjęcie dodać? A dodam dwa!
Pierwszy raz spróbowałam dzisiaj karobu. Pachnie bosko! Smaku chyba jeszcze do końca nie poznałam, bo dodałam go za małą ilość :D Ale będę eksperymentować! :D

No i wczorajszy, pobiegowy obiad, żeby nie było, że nie jem już wypasionych bułek:
grahamka z masłem, roszponką, pomidorem, filetem z kurczaka, korniszonem, oliwkami, kepuczem i musztardami

6 komentarzy:

  1. Ten rządek czekolady prezentuje się idealnie w tej miseczce! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Tyle pysznych dodatków, że samego kremu ledwo co widać :D
    Karob jest pyszny, polecam w połączeniu z bananem :D Albo wymieszaj ricottę z miodem i karobem - najlepszy twarożek!

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam te pyszne dodatki u Ciebie :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Z początku zastanawiałam się gdzie krem, gdzie mus z kaki i reszta dodatków. Tyle tutaj tego jest, że już trudno rozpoznać :D

    OdpowiedzUsuń
  5. muszę dorwać w końcu karob ! :D uwielbiam takie kremy a z takimi dodatkami to już w ogóle niebo ! :D

    OdpowiedzUsuń