karobowy krem z kaszy jaglanej podany z musem z kaki, orzechami brazylijskimi, porzeczką w syropie i czekoladą z karmelizowanymi migdałami
Odwieczny problem- które zdjęcie dodać? A dodam dwa!
Pierwszy raz spróbowałam dzisiaj karobu. Pachnie bosko! Smaku chyba jeszcze do końca nie poznałam, bo dodałam go za małą ilość :D Ale będę eksperymentować! :D
grahamka z masłem, roszponką, pomidorem, filetem z kurczaka, korniszonem, oliwkami, kepuczem i musztardami
Ten rządek czekolady prezentuje się idealnie w tej miseczce! :)
OdpowiedzUsuńTyle pysznych dodatków, że samego kremu ledwo co widać :D
OdpowiedzUsuńKarob jest pyszny, polecam w połączeniu z bananem :D Albo wymieszaj ricottę z miodem i karobem - najlepszy twarożek!
Smacznie wygląda ;)
OdpowiedzUsuńuwielbiam te pyszne dodatki u Ciebie :D
OdpowiedzUsuńZ początku zastanawiałam się gdzie krem, gdzie mus z kaki i reszta dodatków. Tyle tutaj tego jest, że już trudno rozpoznać :D
OdpowiedzUsuńmuszę dorwać w końcu karob ! :D uwielbiam takie kremy a z takimi dodatkami to już w ogóle niebo ! :D
OdpowiedzUsuń