marchewkowo-cynamonowy krem jaglany podany z orzechami włoskimi, suszoną aronią, borówkami i Milką Daim
Wczoraj pierwszy raz jadłam ciecierzyce. Oczywiście poszłam w podstawy, czyli hummus. O mamo, jakie to jest przepyszne! Czemu tak długo czekałam ze zrobieniem go? :D Możecie się nastawić, że niedługo będzie tutaj mnóstwo śniadań z wykorzystaniem ciecierzycy, tylko niech najpierw ją kupię :D
Nie wiem co mnie tu najbardziej zachwyca, sam krem jaglany, borówki, aronia czy czekolada Daim <3
OdpowiedzUsuńJa też niedawno spróbowałam pierwszy raz hummusu i moja rekcja była wręcz identyczna :D
OdpowiedzUsuńmuszę coś z marchewki zrobić, mam na nią ochotę :)
OdpowiedzUsuńTen daim tutaj pasuje idealnie <3
OdpowiedzUsuńuwielbiam hummus <3 a jak domowy to już NIEBO :)
OdpowiedzUsuńNo, cieciorka jest przepyszna! Proponuję w sosie pomidorowym, albo orzeszki z niej zrób :D
OdpowiedzUsuńMniam, ile pysznych dodatków!
OdpowiedzUsuń