sobota, 21 czerwca 2014

326. Karmelizowany makarą.

spaghetti karmelizowane na miodzie z truskawkami, jagodami i dżemem malinowym posypane migdałami

A wczoraj zajadaliśmy się pierogami z jagodami.

które następnie skarmelizowaliśmy również na miodzie i podaliśmy z migdałami i dodatkowymi jagodami, a K. otrzymał również słodką śmietankę.

A dziś jedziemy do Torunia bawić się na weselu! :D

8 komentarzy:

  1. o mamciu, ile dobroci! *-*
    ale się rozpieszczacie z chłopakiem! :D
    udanej zabawy :*

    OdpowiedzUsuń
  2. szkoda, że nie mam jeszcze jagód.... ten makaron musi byc naprawdę pyszny :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Zastanawiałam się przez dłuższą chwilę co to jest ta makara;) , którą skarmelizowano to "coś",;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. haha makarą=makaron :D hahah

      Usuń
    2. :) :) :) Miłego dnia!

      Usuń
  4. To mnie zainspirowałaś! Uwielbiam makaron na słodko, a musiał być pyszny w takiej wersji! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Super wersja takiego spaghetti :) ! Miłej zabawy :)

    OdpowiedzUsuń