wtorek, 3 czerwca 2014

308. Podwójnie jabłkowy.

podwójnie* jabłkowy krem owsiany z twarożkiem, suszoną żurawiną, płatkami migdałów i czekolada mleczną z migdałami

*-z jabłkiem na soku jabłkowym

6 komentarzy:

  1. Podoba mi się sposób podania. Fajny ten słoiczek masz :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak na bogato *.* Chcę taki sam!

    OdpowiedzUsuń
  3. swietnie podane i te smaki <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Odpowiedzi
    1. -5 łyżek płatków owsianych
      -szklanka wrzątku
      -szczypta soli
      -4 suszone daktyle
      -3/4szklanki naturalnego soku jablkowego
      -1 jabłko
      Platki i daktyle zalać na noc wrzątkiem. Posolić. Rano zmiksować na krem. Dodać pokrojone jabłko i ponownie zmiksować. Przełożyć do garnuszka, zalać sokiem jabłkowym i gotować do zgestnienia. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego! ;)

      Usuń