niedziela, 16 listopada 2014

472. Powrót gofrów.

owsiane gofry z masłem orzechowym, domowym dżemem renklodowym, mango i wiórkami kokosowymi

Po długim okresie nieudanych prób zrobienia gofrów moja gofrownica w końcu wraca na dobre tory! Dzisiejsze nie były idealnie wypieczone ani chrupkie, ale chociaż wyszły z formy upieczone! :D

Otworzyłam dziś masło z firmy Black Rose. Przepyszne! Trochę za słodkie, ale i tak jest mega :D Spróbujcie! 

8 komentarzy:

  1. Moja też ma ostatnio gorsze dni, więc chyba muszę zrobić jakieś, które w końcu wyjdą :D

    OdpowiedzUsuń
  2. też muszę odpalić w końcu moją gofrównicę :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Z chęcią porwałabym taki talerz! *.*
    To masłooo *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. Moja też ostatnio miała dużo nieudanych prób, więc gofrów już nie jadłam kupy czasu :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Chciałabym tego masła spróbować, tyle dobrego o nim słyszałam, ale nie wiem skąd wytrzasnąć ;P
    No gofry wyszły pierwsza klasa :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja kupowalam w Netto. A w stałej ofercie jest w E. Leclercu ;)

      Usuń
  6. Gofry najlepsze ! i zrobiłaś mi ochoty na mango :D

    OdpowiedzUsuń