czwartek, 4 grudnia 2014

491. Kakowa jaglanka.

jaglanka z kaki, suszonymi daktylami i śliwkami podana z powidłami śliwkowymi, domową czeko-wiśnią, mandarynką, orzechami laskowymi i mleczną czekoladą z orzechami laskowymi

8 komentarzy:

  1. Ma cudowny kolor! Gotowałaś ją z kaki?:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Po ugotowaniu wymieszałam z kaki ;)

      Usuń
  2. Ile pysznych dodatków *.*

    OdpowiedzUsuń
  3. Jaglanką w takiej wersji bym nie pogardziła :)

    OdpowiedzUsuń
  4. przeczytałam 'kakowa' i myślę, nie powinno być 'kakaowa'?, ale patrzę na kolor i coś mi tu nie pasuje, dopiero potem zajarzyłam, że z kaki :D !

    OdpowiedzUsuń
  5. ale pysznie i ten kolorek ma cudowny!:)

    OdpowiedzUsuń