środa, 14 stycznia 2015

531. Jaglana w kropki.

cytrynowo-makowy krem jaglany z mandarynkami, domowym dżemem z renklod, suszoną aronią, mleczną czekoladą z migdałami z karmelu i kremem kokosowym

Dziś tylko 4 lekcje <3

14 komentarzy:

  1. Robiłam kiedyś podobny ale z mlekiem kokosowym! Pysznosci!

    OdpowiedzUsuń
  2. Jakie tu bogactwo dodatków! Idealnie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ta czekolada z midałami w karmelu o jaaaa! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Oj chcialabym takie 4 lekcje... A w ktorej klasie jestes i profilu?
    Mak i te migdaly <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Ile dziś jaglanej w blogosferze! :)
    Też się zakochałam w tej czekoladzie!

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie mogę się napatrzeć na te migdały w karmelu! Pycha :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Idealne połączenie! Mak i cytryna są dla siebie stworzone :)

    OdpowiedzUsuń
  8. A skąd masz krem kokosowy? *.*

    OdpowiedzUsuń
  9. ile dodatków *.* najlepiej!

    OdpowiedzUsuń
  10. ja właśnie planuje od tygodnia kupić kaszę jaglaną, mam nadzieję,że ten szczytny plan zrealizuje w weekend. ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Jeju, makowy! Uwielbiam mak<33

    OdpowiedzUsuń