czwartek, 22 stycznia 2015

539. Krem z marchewką.

marchewkowo-cynamonowy krem jaglany podany z orzechami włoskimi, suszoną aronią, borówkami i Milką Daim

Wczoraj pierwszy raz jadłam ciecierzyce. Oczywiście poszłam w podstawy, czyli hummus. O mamo, jakie to jest przepyszne! Czemu tak długo czekałam ze zrobieniem go? :D Możecie się nastawić, że niedługo będzie tutaj mnóstwo śniadań z wykorzystaniem ciecierzycy, tylko niech najpierw ją kupię :D

7 komentarzy:

  1. Nie wiem co mnie tu najbardziej zachwyca, sam krem jaglany, borówki, aronia czy czekolada Daim <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja też niedawno spróbowałam pierwszy raz hummusu i moja rekcja była wręcz identyczna :D

    OdpowiedzUsuń
  3. muszę coś z marchewki zrobić, mam na nią ochotę :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ten daim tutaj pasuje idealnie <3

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam hummus <3 a jak domowy to już NIEBO :)

    OdpowiedzUsuń
  6. No, cieciorka jest przepyszna! Proponuję w sosie pomidorowym, albo orzeszki z niej zrób :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Mniam, ile pysznych dodatków!

    OdpowiedzUsuń