piątek, 30 stycznia 2015

547. Kakao i daktyle w kremie.

kakaowo-daktylowy krem jaglany z prażonymi pestkami dyni, domowym dżemem z renklod i domowymi jeżynami w syropie

No i piątek! Tylko 7+ próbna matura ustna z angola dzieli mnie od weekendu! A w tym 2h z obcokrajowymi, którzy ratują mnie od 2h polskiego :D hahahaha

12 komentarzy:

  1. Muszę uzupełnić zapasy jaglanki! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie ma to jak się daktylowo zasłodzić z rana :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Renklodyy - jak mi się zamarzyło zjeść choć jedną! <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Na widok Twoich śniadań to ślinotoku czasami można dostać :P

    OdpowiedzUsuń
  5. Mniam mniam Smaczzniee <3 zjadlabym takie sniadanko z Rana ;)smacznie tu u Ciebie zapraszam do mnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. no lepiej juz się nie dało rozpocząć tych ferii :))

    OdpowiedzUsuń
  7. maturka - pamiętam jakby to było wczoraj... ; D

    OdpowiedzUsuń
  8. ale on ma cudowną konsystencję :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  10. Proszę, załóż jakiś dżemowy biznes i sprzedaj mi chociaż mały słoiczek tego renklodowego cuda:(

    OdpowiedzUsuń