czwartek, 27 sierpnia 2015

750. Najlepsze śliwki roku!

ciecierzycowy krem z kaszy jaglanej z orzechami włoskimi (w środku) i gotowanymi renklodami

Kocham renklody, smak mojego dzieciństwa <3

A dziś szykują się zakupy z mamą :D 

14 komentarzy:

  1. Ciecierzyca z jaglanką? To nie może nie smakować! Jeszcze nie miałam okazji próbować, ale spróbuję na pewno. :) Renklody, ach...

    OdpowiedzUsuń
  2. Już po zdjęciu widać jaką ten krem miał świetną konsystencje :)
    No to miłych zakupów :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Dokładnie : smak mojego dzieciństwa. Pamiętam, że mieliśmy kiedyś wielką starą śliwę w ogrodzie...No i te śliwki w syropie jedzone zimą - pycha

    OdpowiedzUsuń
  4. Konsystencja *.* Taak, te śliwki to dzieciństwo!

    http://worshipingmornings.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  5. haha, ciecierzycowy z jaglanej :D
    uwielbiam śliwki i już mi ich brakuje... muszę uzupełnić zapasy! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie no, cudowna konsystencja! Mam akurat puszkę ciecierzycy to zrobię sobie na kolacje :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda jak miska masła orzechowego! :D To by było niebo <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Ja do śliwek przekonałam się dopiero w tym roku i bardzo tego żałuję... :D

    zapraszam:
    http://grapefruitjuicesour.blogspot.com
    :)

    OdpowiedzUsuń