poniedziałek, 31 sierpnia 2015

754. Cały czas dyniowo.

dyniowa owsianka z jajkiem, renklodami, malinami, suszoną żurawiną i masłem orzechowym

Bo puree dyniowe nie może się zmarnować :D
Dziękuję za wczorajsze miłe komentarze odnośnie tortu :)

6 komentarzy:

  1. i te masełko na samej górze <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Troche lata, troche jesieni... :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak się dodaje jajko do owsianki to jaka ona jest? Czuć to jajko? Jest puszystsza? W ogóle to jajko jest ubite? :P

    http://worshipingmornings.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Haha jeśli samo żółtko to jest bardziej kremowa. Jeśli samo ubite białko to puszysta. Jeśli nieubite jajko to kremowa. A jak żółtko i ubite białko to masz 2w1 :D hahahah

      Usuń
  4. Ta "jesienność" dyni w tym śniadaniu zdecydowanie maskuje "letniość" borówek i malin :P + to masło orzechowe na wierzchu <3

    OdpowiedzUsuń