kakaowe płatki gryczane z suszonymi daktylami (w środku) podane z domowym dżemem dynia-pomarańcza, awokado, borówkami i czekoladą Creme Brulee
Pierwsze podejście do płatków gryczanych. Jestem ogromną fanką gryki, zatem nie mogło mi nie smakować. Było pyszne!
Posty edytowane, etykiety dodane! :D
Smacznie :)
OdpowiedzUsuńJesteśmy chyba największymi fankami kakao :D
OdpowiedzUsuńGrykę ubóstwiam wręcz, najlepsza z najlepszych!
OdpowiedzUsuńnajbardziej to mnie chyba przekonałaś tym dżemem!
OdpowiedzUsuńostatnio mam ogromne chęci na tego typu słodkie słoiczki. ;)
Pjona za awokado! :D
OdpowiedzUsuńZawsze szkoda mi tak użyć awokado, nie wiem czemu ;)
OdpowiedzUsuńhahahaha mam to samo! :D
UsuńNie jadłam nigdy tych płatków, chyba muszę zainwestować :D
OdpowiedzUsuńwszystko co kakaowe to by mi na pewno zasmakowało :D
OdpowiedzUsuńFajna łyżeczka! ;D
OdpowiedzUsuńpomysł na sniadanie wygląda bardzo zachęcająco :) pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńgryczane ? koniecznie muszę wypróbować ! :D
OdpowiedzUsuńIle pysznych rzeczy- borówki, dżem, awokado, daktyle...<3
OdpowiedzUsuńTo ja dzięki Tobie następnym razem nie zrezygnuję z wpakowania tych płatków do koszyka! :)
OdpowiedzUsuń