czwartek, 26 lutego 2015

574. Płatki gryczane.

kakaowe płatki gryczane z suszonymi daktylami (w środku) podane z domowym dżemem dynia-pomarańcza, awokado, borówkami i czekoladą Creme Brulee

Pierwsze podejście do płatków gryczanych. Jestem ogromną fanką gryki, zatem nie mogło mi nie smakować. Było pyszne!

Posty edytowane, etykiety dodane! :D

14 komentarzy:

  1. Jesteśmy chyba największymi fankami kakao :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Grykę ubóstwiam wręcz, najlepsza z najlepszych!

    OdpowiedzUsuń
  3. najbardziej to mnie chyba przekonałaś tym dżemem!
    ostatnio mam ogromne chęci na tego typu słodkie słoiczki. ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Zawsze szkoda mi tak użyć awokado, nie wiem czemu ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie jadłam nigdy tych płatków, chyba muszę zainwestować :D

    OdpowiedzUsuń
  6. wszystko co kakaowe to by mi na pewno zasmakowało :D

    OdpowiedzUsuń
  7. pomysł na sniadanie wygląda bardzo zachęcająco :) pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  8. gryczane ? koniecznie muszę wypróbować ! :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Ile pysznych rzeczy- borówki, dżem, awokado, daktyle...<3

    OdpowiedzUsuń
  10. To ja dzięki Tobie następnym razem nie zrezygnuję z wpakowania tych płatków do koszyka! :)

    OdpowiedzUsuń