wtorek, 5 sierpnia 2014

371. Uważajcie z gotowaniem jajek!

 grahamka z pastą jajeczną z awokado i pomidorem

Gotowanie jajek może się dla Was źle skończyć, jeśli jesteście taką gamzą jak ja ;) Cały garnek wrzątku wraz z jajkami wylądował na moim udzie, czego efektem jest:

6 komentarzy:

  1. Ojej, biedna. Jak to musi boleć :<
    Za taką pastą jajeczną kiedyś przepadałam. Mogłam ją jeść dosłownie łyżkami. Teraz znów nabrałam przez ciebie ochoty :D

    OdpowiedzUsuń
  2. aałaaa...
    dobrze, że przynajmnije przepyszna pastaa jest <3

    OdpowiedzUsuń
  3. oooj wspolczuje...
    twoja propozycja wyglada zachęcająco :) pozdrawiam i zapraszam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Okropna 'przygoda'.. Oby się szybko zagoiło :) Ale śniadanko mimo wszystko - udało się :)

    OdpowiedzUsuń