buraczane placki jaglane z sosem borówkowym, prażonymi płatkami migdałów i miodem
Dziękuję Wam za wczorajsze propozycje miast! Możliwe, że coś z nich wybierzemy :D
Wczoraj na kolację zajadałam się przepyszną chińszczyzną! Smacznie, szybko, zdrowo :D
ryż brązowy z kurakiem i warzywami po chińsku
Buźki!
Uwielbiam płatki migdałów, szkoda, że właśnie mi się skończyły.. ;/
OdpowiedzUsuńnie przepadam za chińszczyzną, za samym burakiem też nie, ale już się przekonałam, że cuda z jego dodatkiem niekiedy wychodzą :D
OdpowiedzUsuńCóż poradzić na to, że do buraków to ja mam słabość, może dlatego jestem sama xD
OdpowiedzUsuńKolor mają piękny :)
OdpowiedzUsuńChciałam ostatnio takie buraczane zrobić, ale bałam się że kolor i tak mi nie wyjdzie taki, jaki chcę i burak ostatecznie skończył z kurczakiem :)
OdpowiedzUsuńKocham buraki za to, że nadaje taki piękny kolor <3
OdpowiedzUsuńWygląda apetycznie :)
OdpowiedzUsuńJakie świetne! Muszę wreszcie dodać buraka do mojego śniadania!
OdpowiedzUsuńkolacja i śniadanie pierwsza klasa!
OdpowiedzUsuńhej Patka! jakie pyszności do jedzenia polecasz na Woodstock? :D
OdpowiedzUsuńBułkę i konserwe? XD
UsuńIdealne te placki! Musze koniecznie buraka kupić! :D
OdpowiedzUsuń