środa, 29 lipca 2015

726. Różowo mi.

buraczane placki jaglane z sosem borówkowym, prażonymi płatkami migdałów i miodem

Dziękuję Wam za wczorajsze propozycje miast! Możliwe, że coś z nich wybierzemy :D

Wczoraj na kolację zajadałam się przepyszną chińszczyzną! Smacznie, szybko, zdrowo :D
ryż brązowy z kurakiem i warzywami po chińsku

Buźki!

12 komentarzy:

  1. Uwielbiam płatki migdałów, szkoda, że właśnie mi się skończyły.. ;/

    OdpowiedzUsuń
  2. nie przepadam za chińszczyzną, za samym burakiem też nie, ale już się przekonałam, że cuda z jego dodatkiem niekiedy wychodzą :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Cóż poradzić na to, że do buraków to ja mam słabość, może dlatego jestem sama xD

    OdpowiedzUsuń
  4. Chciałam ostatnio takie buraczane zrobić, ale bałam się że kolor i tak mi nie wyjdzie taki, jaki chcę i burak ostatecznie skończył z kurczakiem :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Kocham buraki za to, że nadaje taki piękny kolor <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Jakie świetne! Muszę wreszcie dodać buraka do mojego śniadania!

    OdpowiedzUsuń
  7. kolacja i śniadanie pierwsza klasa!

    OdpowiedzUsuń
  8. hej Patka! jakie pyszności do jedzenia polecasz na Woodstock? :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Idealne te placki! Musze koniecznie buraka kupić! :D

    OdpowiedzUsuń