wtorek, 26 maja 2015

662. Jest bułka!

grahamka z masłem, sałatą, serem, pomidorem, rzodkiewką i kepuczem; jajko na miękko

9 komentarzy:

  1. Jak gotujez jajko? Wrzucasz je do wrzątku czy do zimnej wody? mi nigdy nie udaje sie idealne jajo na miękko ;/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Do zimnej wody zawsze i od zagotowania wody gotuję 3 minuty. Później przelewam 3 razy lodowatą wodą i trzymam w niej chwilę ;)

      Usuń
  2. Idealne i przepyszne kanapki, podziel się! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. jaka cudna podstawka pod jajko :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Kanapki :D:D:D:D i jajo :) Moje idealne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Moja idealne propozycja na kolację :D

    OdpowiedzUsuń
  6. kocham tak kolorowe buły na wytrawnie ! :D jakbym widziała większość moich kolacji ! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Jajka na miękko- najlepsze!

    OdpowiedzUsuń
  8. Grahamki są najlepsze! I ta radość, jaka przez Ciebie przemawia z posiadania tej buły :D

    OdpowiedzUsuń