wtorek, 21 lipca 2015

718. Jaglane kluski co miały być knedlami.

marchewkowe kluski jaglane przesmażane na maśle z brzoskwinią i cynamonem

Miały być knedle, ale po ciągłym dodawaniu mąki cały czas były zbyt mocno klejące :P Tak czy siak, są pyszne!

13 komentarzy:

  1. Knedle czy kluski, jak z marchewki i jaglanej to zawsze smakowicie. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. takie podsmażone na maśle to może i lepsze niż knedle:>
    a z tą mąką, to może trzeba było poczekać aż kasza mocno ostygnie i będzie sucha, wtedy zmiksować i dodać mąki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. A ja wolę takie kluski niż knedle! Boskie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Owoce w środku czy jako dodatek na talerzu... Jeden pies! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja tam nawet nie rozróżniam tych wszystkich wyrobów :P Co by to nie było wygląda bardzo zachęcająco i na pewno smacznie było :D

    OdpowiedzUsuń
  6. knedle czy kluski - z pewnością pyszne! świetne smaki :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nie ważne co :D Wszystko jaglane jest pyszne :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Kluski czy knedle wszystko jedno a w smaku na pewno genialne!

    http://lifeofangiee.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  9. wyglądają na takie gumowate-dla mnie najlepsze :D

    OdpowiedzUsuń
  10. knedle to przecież też kluski, więc Twoje kluski to prawie jak knedle :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Wyglądają jak odsmażane kopytka :D

    OdpowiedzUsuń