sobota, 25 kwietnia 2015

631. Budyń i tort.

kakaowo-marchewkowy budyń kukurydziany z amarantusem ekspandowanym z melasą, dżemem z czarnej porzeczki, sokiem z jagód i orzechami

Rano wstałam i od razu wzięłam się kończenie tortu :D Oto efekty:
kakaowy biszkopt, frużelina wiśniowa, masa śmietanowa z mascarpone i czekolada

Mam nadzieję, że zarówno solenizantka jak i osoba zamawiająca będą zadowolone, bo ja jestem bardzo :D :)

14 komentarzy:

  1. Ale ładny klasyczny tort :) Zapach tych prażonych orzechów aż mi w nozdrza uderzył <3 :D

    OdpowiedzUsuń
  2. wow jaki piękny! *.* kakaowo-marchewkowy uwielbiam te połączenie <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten tort pojawia się na każdej uroczystości u mojej cioci! Uwielbiam tego klasyka <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie mogłabym robić tortów, bo chciałabym od razu próbować :D i wyjadłabym chyba z połowę masy!

    OdpowiedzUsuń
  5. jejuśku, identyko torty w cukierniach sprzedają!

    OdpowiedzUsuń
  6. Jej !! Pjona , też dziś robiłam tort ! :D Twój wygląda jak z najlepszej cukierni ! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Piona za jagody :D A tort boski!

    OdpowiedzUsuń
  8. Toż to dzieło sztuki jest! Zachwycam się :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Zawsze chciałam spróbować melasy :D
    Chyba zamówię u ciebie jakiś tort, ten jest bajeczny *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. Zarówno budyń jak i tort wyglądają cudnie :)
    Pozdrawiam,
    http://fit-healthylife.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  11. Wow, jaki piękny tort! Jak z cukierni!

    OdpowiedzUsuń