Punkt 11:40 wyjazd na finał biegów przełajowych. Punkt 13:30 start biegu. Jestem dobrych myśli, a nawet bardzo dobrych! :D
-6 łyżek kaszy jaglanej
-szczypta soli
-jajko
-łycha kakao
-5 daktyli
-1 łyżka siemienia lnianego- zmielić na mąkę
-szczypciuńka proszku do pieczenia i sody
-skórka starta z pomarańczy
-szczypta gałki muszkatołowej
Daktyle zalać ciepłą wodą. Kaszę jaglaną uprażyć. Zalać 1 i 1/4szklanki wrzątku, posolić i gotować 15 minut. Wystudzić. Przełożyć do misy malaksera razem z resztą składników, oprócz wody spod daktyli. Zmiksować na gładki krem.Przełożyć do foremki i piec 30 minut w 185 stopniach. Smacznego! :)
trzymam mocno kciuki! będziesz najlepsza! :*
OdpowiedzUsuńmój nowy adres: www.anappleaday.pl ;)
Ogromne kciuki trzymam! :D
OdpowiedzUsuńMoje kciuki masz :)
OdpowiedzUsuńKciuki oczywiście mocno trzymane :*
OdpowiedzUsuńI to chyba oczywiste, że będziesz najlepsza :D
Wygląda smacznie ;-)
OdpowiedzUsuńtakie porządne brownie to mi się teraz marzy!
OdpowiedzUsuńjak poszło kochana .?:)