jaglany cukiniowy omlet z domowym masłem orzechowym z włoskich i miodowo-balsamicznymi truskawkami
Zapewniam Was, że te truskawki to najlepsze truskawki na świecie! Zróbcie je koniecznie! Wystarczy włożyć owe owoce do rondelka, wlać troszkę wody, dodać łyżkę miodu i łyżkę octu balsamicznego. Gotować około 5 minut i gotowe!:D Niebo w gębie, mówię (piszę) Wam :D
1,25l szczęścia ----------> domowe mleczko kokosowe :D
ryż z ciecierzycą w szpinaku i kepuczem. Banał, ale jakie pyszne! :D
A może sorbetu z truskawek? :D
I dzisiejszy poranny potwór
Tak się lubimy z zakwasem żytnim :D Będzie chleb! :D
Dzisiaj też zajmę się wykończeniem ciasta :D Na razie tylko biszkopt jest gotowy hahah jutro efekt :D
Wczorajszy Enej bardzo przyjemny :) Było bombowo!
Buźki <3
ja właśnie piekę chlebek na zakwasie :)
OdpowiedzUsuńNa pewno wypróbuję tych truskawek. Lubię to połączenie w daniach wytrawnych, więc tak też na pewno posmakuje :D
OdpowiedzUsuńSmacznie ;)
OdpowiedzUsuńBardzo fajny sposób na truskawki. Z pewnością spróbuję :)
OdpowiedzUsuńO, podziel się zakwasem! :D
OdpowiedzUsuńIle tu dziś pyszności :D Ja słyszałam wiele dobrego o tak przyrządzonych truskawkach, ale to chyba jednak nie dla mnie. Nie wiem. Jakby mi ktoś podał to bym spróbowała, ale sama nie :P I ten banalny obiad to zdecydowanie mój styl :D
OdpowiedzUsuńCiekawy pomysł na truskawki. :)
OdpowiedzUsuńSorbet! Go też w sumie można podać z dodatkiem octu balsamicznego jako ciekawego dodatku ;)
OdpowiedzUsuńWow, ale pyszności! A zakwas chyba bardzo Cię lubi :D
OdpowiedzUsuńchcę... wszystko!!
OdpowiedzUsuń