środa, 10 czerwca 2015

677. Batat po królewsku.

pieczony batat z domowym masłem orzechowym z włoskich i bezą; czereśnie

Pyszności <3
Wczoraj niestety nie udało mi się :D Ale i tak jestem z siebie bardzo zadowolona! Na 100 zawodniczek byłam na pewno w pierwszej dwudziestce. Trasa była trudna i praktycznie zwycięstwo zależało od tego kto się jak ustawił, bo trasa była bardzo wąska. Ja wyprzedzając praktycznie każdą dziewczynę kosiłam z bara XD A wyprzedziłam ich sporo, około 50 :D Dokładny czas będę znała dzisiaj, więc jutro się pochwalę :D 

Zdjęcia na bloga powrócą dziś lub maksymalnie jutro. Tak się kończą zabawy na nowym telefonie :D hahah

A teraz zakupy, buźki <3

8 komentarzy:

  1. Jak oryginalnie! :) Nie pomyślałabym o bezie na batacie. ;)
    Nieważny wynik, ważne, że przeżycia fajne i że dobrze się bawiłaś. ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. no to właśnie doprowadziłaś moją szczękę do tego że opadła haha :D ekstra to wygląda :D

    OdpowiedzUsuń
  3. wow, prezentuje się doskonale!
    dla mnie i tak jesteś zwycięzcą :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nigdy nie widziałam takiej formy podania batata! Ty to masz pomysły :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Borze, to śniadanie jest genialne! Doskonałe :D
    I ja tam zawsze jestem z Ciebie dumna! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Wiesz co?! Wiesz co?! Normalnie pękam z podziwu nad tą bezą na batacie! Pomysł za..świetny! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. I mniaaaam, topię się we własnej ślinie *o*

    OdpowiedzUsuń
  8. no i nabrałam ochoty na batata z masłem orzechowym, ech! :)

    OdpowiedzUsuń